økologisk oksekød fra Ecookse banner

Priser på oksekød.

Da vi har indført at dyrene bliver skudt på marken, så de slipper for den stressende transporttid før slagtningen, har vi været nødsaget til at sætte priserne lidt op på vores økologiske oksekød. Priserne er dog stadig meget billige. Kødet hænger derefter i ca. 21 dage hos slagteren.

Du bestemmer selv, hvordan oksekødet skal udskæres og hvad du vil have hakket til oksehak. Der følger automatisk oksehak med, når man køber en udskæring.

Forslag til de forskellige udskæringer kan ses via udskæringsformularen. Direkte link til udskæringsformular


Når du har fundet den ønskede udskæring, gives der besked til os via mail, så vi kan sende en samlet plan for udskæring til slagteren.


De vægtangivelser, der er mærket med * er vægten på dyret, mens det hænger på krogen før udskæring og efter modning.


Kontakt os for mere information på mail ecookse@gmail.com eller telefon 2066 4223. Se også kontaktinformation nederst på siden.1/4 ungtyr/kvie, ca. 75 kg*: 60 kr. pr kg

1/2 ungtyr/kvie, ca. 150 kg*: 58 kr. pr kg

10 kg hakket oksekød, 8-12 %: 55 kr. pr kg

Alle priserne er inkl. slagtning, udskæring efter ønske (se link til slagter nedenfor eller udskæringsformular ovenfor) og moms.

Link til Stensved Slagtehus


Priserne er opdateret 7.november 2022 og er gældende i 2023.
eu logo

Bedriften har modtaget Økologisk Arealtilskud til at omlægge og drive bedriftens landbrugsarealer økologisk. Formålet med tilskuddet er at øge det økologiske areal i Danmark og derved opnå en række fordele for miljøet og biodiversitet Tilskuddet har medført, at bedriften har været i stand til at opretholde en økologisk jordbrugsproduktion på bedriftens landbrugsarealer og sælge økologisk producerede fødevarer.Bedriften har modtaget tilskud til Pleje af græs- og naturarealer. Formålet med tilskuddet er at bidrage til at beskytte og forbedre biotopforholdene og biodiversiteten i de prioriterede områder. Tilskuddet har medført, at bedriftens græs- og naturarealer er blevet plejet med afgræsning eller med slæt og dermed er der sikret en god naturpleje af arealerne.Kontakt: Frede Rasmussen, Æskebjergvej 6, 4733 Tappernøje, Tlf: 2066 4223, Mail: ecookse@gmail.com

©Copyright Eco-Okse 2019